Chimento

De 'Stretch' lijn is waarschijnlijk de meest gekende lijn van de Chimento collectie. De stretch armbanden en colliers hebben als kenmerk dat ze rekbaar zijn. Chimento innoveert zichzelf en slaagt erin om regelmatig subtiele maar duidelijke veranderingen in dit thema te brengen. Alle stukken zijn in zowel geel, rose, wit goud of een combinatie van deze legeringen te verkrijgen.


Enkele andere succesvolle en inspirerende lijnen zijn: bamboo, stardust, double join, armillas en cuori. Goethals Juweliers heeft een uitgebreid assortiment van dit prachtige merk.

Om de kwaliteit te garanderen, worden alle stukken afgewerkt door de beste goudsmeden. De diamanten, edelstenen en parels moeten een strenge selectie in het Chimento Gem Laboratory doorstaan om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen!

De Chimento juwelen zijn altijd voorzien van het logo en een identificatienummer; deze stukken genieten een internationale garantie. Daar stopt het niet, want ieder Chimentojuweel wordt vanaf datum van aankoop verzekerd tegen diefstal en brand
én dit voor een periode van 3 jaar.