Parkeren in Roeselare

Vanaf maandag 13 juli 2015 wordt het mogelijk om uw parkeertijd te betalen of te verlengen met Sms of met een nieuwe App op uw smartphone. Eindelijk behoort de rush naar de parkeertplaats tot het verleden. De tarieven hierna blijven geldig maar met Sms of App kan u verlengen indien nodig. Alle info vindt u vanaf zaterdag 13 juli 2015 op de parkeermeters.

Om ten volle te genieten van uw shoppingdag in Roeselare parkeert u het voordeligst in de ondergrondse parkings! ( De Munt, De Wallenparking of de Stationsparking)

Sinds 1 september 2014 zijn er twee zones in het parkeeraanbod. In de rode zone kan u slechts bij cashbetaling maximaal één uur tegen een tarief van 1,30 euro voor het eerste uur. Deze zone bevindt zich in het hartje van het winkelgebied. In de gele zone kunt u 2 uur parkeren met een tarief van 1,30 euro, en tweede uur aan 1,70 euro. Tussen 12u30 en 13u30 kunt u in beide zones één uur gratis parkeren. Vanaf 13 juli 2015 kan u via uw sms of app wel verlengen dus. Vergeet niet u vooraf te registreren.

In de ondergrondse parkings de Wallenparking of De Munt kan u zonder tijdsdruk langer parkeren. De tarieven van beide parkings zijn goedkoper dan in de straten.  Het eerste uur is gratis en daarna betaalt u € 1,25 per uur.

Ook op de Moermanparking en de ondergrondse parking Nmbs aan het station kunt u terecht.

Voor alle informatie m.b.t. parkeren in Roeselare: 

http://www.parkeren.be/roeselare/parkeerbeleid

We wensen u veel shoppingplezier in Roeselare want parkeren in Roeselare is goedkoper dan in andere vergelijkbare steden als bijvoorbeeld Kortrijk, Brugge, Oostende...